Bekijk alle vacatures ↓

Become a Nomad!

Een ijzersterk en goed op elkaar ingespeeld team, dát is de basis van ons succes. Bij New Nomads gaan we niet alleen voor onze opdrachtgevers door het vuur, maar ook voor elkaar!

We zijn flexibel, communicatief sterk en dienstverlenend. Daar waar anderen stoppen, gaan wij door. Samen. Met elkaar voelen we een enorme verantwoordelijkheid om niet alleen onze opdrachtgever dag en nacht te ontzorgen, maar ook al die campingbezoekers een geweldige ervaring te bezorgen.

Heb jij het New Nomads-DNA? Ben je ambitieus, stroop je graag je mouwen op - letterlijk en figuurlijk - om met je team op de grootste en meest spectaculaire festivals en evenementen in binnen- en buitenland te werken? Wij vragen je tomeloze inzet en flexibiliteit. In ruil daarvoor word jij onderdeel van de gezellige New Nomads familie waarmee je na een dag hard werken ook een kijkje neemt op het evenement zelf en samen proost op een succesvolle dag.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers; freelancers, oproepkrachten en stagiaires. Dus aarzel niet en neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om samen te kijken wat je past.

VACATURES

Camping Crew

Bekijk →

Project manager fulltime

Bekijk →

Meeloopstage 3e jaar

Bekijk →

Afstudeerstage 4e jaar

Bekijk →