Over ons

New Nomads helpt haar opdrachtgevers om te groeien en te ontwikkelen. In aantallen bezoekers, in professionaliteit, diversiteit en productaanbod. Met als uitgangspunt dat kwaliteit voorop staat.

Sinds 2010 realiseren we tijdelijke campings. We combineren onze jarenlange ervaring en kennis met een no-nonsense mentaliteit en streven naar perfectie en een optimale beleving. Inmiddels mogen we festivals en evenementen als Lowlands, Down the Rabbit Hole, Pinkpop, Defqon.1, Dutch Grand Prix en Awakenings tot onze partners rekenen. Samen met hen zijn we gegroeid tot een professionele partner op het gebied van tijdelijk grootschalig verblijf. En we blijven groeien, zowel in binnen- als buitenland.

New Nomads

"New Nomads krijgt het voor elkaar om wat wij in ons hoofd hebben, feilloos te vertalen naar een concreet projectplan met een heldere structuur."

Haydi Moustafa

Travel & Commerce Manager Q-dance

"Ze weten precies de vinger op de zere plek te leggen en ons aan te vullen."

Derk Wantia

MOJO Concerts

"New Nomads kijkt zeer kritisch naar de planvorming waardoor wij altijd scherp blijven.”

Carolien de Jong

Coördinator Evenementen Libéma

"Een goede voorbereiding is het halve werk is meer dan een cliché. Het is waarheid. Wij houden van 98% voorbereiding, zodat we hooguit 2% aan het toeval kunnen overlaten."

Jeroen Toonen

New Nomads

Qoute links
Qoute rechts

Onze expertise

We adviseren

We werken al jarenlang samen met de meest vooraanstaande organisatoren in binnen- en buitenland. Ervaring genoeg, die we graag delen. Of het nu gaat over actuele kwaliteitsnormen, vergunningen, logistieke stromen, entreebeleid, crowd management of het ontwikkelen van een glamping concept. We adviseren je graag over alles wat er komt kijken bij het realiseren van een succesvol campingconcept. Zelfs over zaken waar je zelf nog niet aan had gedacht!

We bereiden voor

Elk evenement is uniek en vraagt een grondige voorbereiding. Op maat. Wie pakt welke rol? Hoe lopen de operationele processen? Hoe ziet het draaiboek eruit? Welke partijen betrekken we en wie regelt dat iedereen ook doet wat er van hem verwacht wordt? We acteren graag als de spin in dit web. Samen met een opdrachtgever bepalen we onze rol, zijn we de schakel tussen opdrachtgever en operatie en werken we de processen, draaiboeken en schema’s uit. Een goed begin is immers het halve werk toch? Laat dat maar aan ons over.

We nemen de regie

Vanaf het moment dat de eerste bezoeker het campingterrein op komt en tot het moment dat de laatste het weer verlaat, hebben we de regie in handen. Op de camping zijn we dag en nacht de ogen en oren van onze opdrachtgever. We zijn servicegericht en dienstverlenend, beheren de sfeer, zijn vraagbaak voor iedereen en bieden een helpende hand.

Het logistieke proces van in- en uitstroom bezoekers, incidenten, calamiteiten; we leiden het in goede banen en lossen op wat niet goed loopt. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die precies weten hoe ze een opdrachtgever volledig kunnen ontzorgen. Zo kan de focus van de organisator voor 100% bij het evenement zelf zijn.

We evalueren

Hoe succesvol de samenwerking ook was, het kan áltijd beter. Daarom evalueren we samen met de opdrachtgever en betrokken partijen het evenement tot in detail. Open en eerlijk. De verbeterpunten nemen we mee in de organisatie van een volgende editie. Zo blijven alle partijen groeien en zich ontwikkelen. In aantallen bezoekers, in professionaliteit, klanttevredenheid, diversiteit en productaanbod.

We zijn full service

We realiseren niet alleen in opdracht tijdelijke campings; we doen het ook geheel zelfstandig. In eigen beheer of in partnership met een andere partner. Deze campings zijn een evenement op zich. We nemen het totale project van A tot Z voor onze rekening. Van tekening tot productie, van concept tot budget, van vergunning tot draaiboek, van marketing tot ticketing, van exploitatie horeca tot entertainment.

Meer weten over onze aanpak?
Bekijk hier onze verschillende projecten.

New Nomads

Onze waarden

We zijn een partner

We gaan relaties aan op basis van wederzijds vertrouwen. Samen met onze opdrachtgevers willen we groeien door samen te leren en onszelf continu te verbeteren. Uitdagingen gaan we niet uit de weg en we nemen verantwoordelijkheid. Door grondig en kritisch te evalueren, door het vuur te gaan voor onze opdrachtgevers en vertrouwen uit te stralen.

We streven naar perfectie

Onze standaard ligt hoog: we zijn kritisch op onszelf maar ook op alle partijen waar we mee werken. Dit geldt ook in het voortraject; we blijven doorvragen totdat alles duidelijk is en toetsen nauwkeurig en grondig op praktische haalbaarheid. Op de camping zijn we de oren en ogen van de organisator. We zijn professioneel, hebben oog voor detail en laten zo min mogelijk over aan het toeval.

We zijn bevlogen

Als een opdrachtgever met ons in zee gaat, kan hij er volledig op vertrouwen dat het goed komt. We denken mee, stellen ons flexibel op, zijn proactief en zorgen dat de camping voor iedereen een positieve ervaring is. We hebben een groot inlevingsvermogen en denken niet alleen vanuit de organisator maar ook altijd vanuit de bezoeker.

We zijn nuchter

Elke dag weer krijgen we energie van ons werk. We zijn trots op wat we doen en zijn goed in ons vak, maar van borstklopperij houden we niet. Hard werken, maar altijd met een lach en met respect voor iedereen waar we mee samenwerken. Zo kunnen we na afloop van een evenement moe maar voldaan proosten op een succesvol evenement dat we samen neer hebben gezet!

Qoute links
Qoute rechts

Meet our team

Jeroen Toonen

Jeroen Toonen

eigenaar

jeroen@new-nomads.nl
Giel Pieren

Giel Pieren

directeur

giel@new-nomads.nl
Raymond Maas

Raymond Maas

project manager

raymond@new-nomads.nl
Sanne Versteeg

Sanne Versteeg

project manager

sanne@new-nomads.nl
Milou van Houten

Milou van Houten

project manager

milou@new-nomads.nl
Rob Feijen

Rob Feijen

project manager

rob@new-nomads.nl
Fleur van Rhenen

Fleur van Rhenen

assistent projectmanager

fleur@new-nomads.nl
Rens van Loenen

Rens van Loenen

producent

rens@new-nomads.nl