De Vierdaagsecamping

Project

De Vierdaagsecamping

Opdrachtgever

New Nomads

Locatie

Griftdijk/Stationsstraat, Nijmegen, Nederland

Bezoekers evenement

47.000

Bezoekers camping

1.500

Betrokken bij project

2014 t/m 2022

De Vierdaagsecamping is een tijdelijke camping die we ieder jaar opbouwen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, het wandelevenement van Nederland waar jaarlijks 47.000 mensen uit 80 verschillende landen aan deelnemen.

Wandelaars en hun supporters kunnen op de camping terecht en gebruik maken van voorzieningen als restaurants, schoon en net sanitair en  - niet onbelangrijk voor de wandelaars - massages, blessurebehandelingen en het prikken van blaren. We realiseren De Vierdaagsecamping van A tot Z: concept, tekening, vergunning, locatie, productie, marketing, communicatie en ticketing, receptie, exploitatie horeca.

resultaat

In 2013 heeft New Nomads deze camping overgenomen en getransformeerd tot een full-service dorp. De camping is uitgerust met alle denkbare faciliteiten, volledig afgestemd op wandelaars. Met onder meer een à la carte-restaurant, pizzeria, snackbar, massage- & blessurebehandelingen en fietsverhuur hoeven zij het terrein niet meer af.

we zijn trots op

Elk jaar weer zijn er zoveel gasten die terug komen. Dat is de kroon op ons werk! Naast het feit dat er avonden bij zijn dat het restaurant lijkt te ontploffen: samen met BonBon partyservice krijgen we het voor elkaar om 650 couverts in 2,5 uur tijd te serveren.

Geïnteresseerd om samen te werken?

Mail ons via info@new-nomads.nl of bel ons op 076 - 205 50 80.