De Vierdaagsecamping

Project

De Vierdaagsecamping

Opdrachtgever

New Nomads

Locatie

Griftdijk/Stationsstraat, Nijmegen, Nederland

Bezoekers evenement

47.000

Bezoekers camping

1.500

Betrokken bij project

2014 t/m Heden

De Vierdaagsecamping is een tijdelijke camping die we ieder jaar van A tot Z opbouwen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Dit is het wandelevenement van de wereld waar jaarlijks 47.000 mensen uit 80 verschillende landen aan deelnemen.

De Vierdaagsecamping is speciaal gebouwd voor wandelaars en hun supporters. Het ontbreekt hen hier aan niets, denk aan voorzieningen als een restaurant, schoon en ruim sanitair, en - niet onbelangrijk - sportmassages, blessurebehandelingen en het prikken van blaren. We realiseren De Vierdaagsecamping van A tot Z: concept, locatie, tekening, vergunning, productie, marketing en communicatie, ticketing, receptie, exploitatie horeca en ga zo maar door.

resultaat

In 2013 heeft New Nomads deze camping overgenomen en getransformeerd tot een full-service dorp. De camping is uitgerust met alle denkbare faciliteiten, volledig afgestemd op wandelaars. Met onder meer een à la carte-restaurant, pizzeria, snackbar, massage- & blessurebehandelingen en fietsverhuur hoeven zij het terrein niet meer af.

we zijn trots op

Elk jaar verwelkomen we talloze terugkerende gasten, en dat is de kroon op ons werk! Er zijn avonden waarop het restaurant bijna lijkt te exploderen. Samen met BonBon Partyservice slagen we erin om 650 couverts in slechts 2,5 uur te serveren en dat midden in een weiland.

Geïnteresseerd om samen te werken?

Mail ons via info@new-nomads.nl of bel ons op 076 - 205 50 80.